RÄNDERNA GÅR ALDRIG UR

Vi får tidigt lära oss att det är nödvändigt att omge oss med rätt människor för att få positiv energi. För mig är det lika viktigt att ha på mig kläder och skor som får mig att må bra och uttrycker vem jag är.


Likt miljontals andra människor har även jag haft glädjen att växa upp med adidas. I dag följer jag med spänning hur min 12-åriga dotter formar sin identitet iklädd tracksuit och Busenitz-skor.

Oavsett var jag än befinner mig, i livet eller på en fysisk plats, finns det alltid människor och ting som får mig att känna mig som hemma. Som familj, vänner och de tre legendariska strecken.

 

VAD KAN JAG ERBJUDA ADIDAS?

DIGITAL PLANNING

Jag söker efter insikter, tar fram strategi och inspirerar den kreativa processen så att kommunikationen gör sitt jobb. Med andra ord, jag hittar tanken bakom idén. Jag säkerställer att processerna hålls samman ur ett helhetsperspektiv och att de ständigt utvecklas i riktning mot uppsatta mål och en föränderlig framtid.

USER RESEARCH

Jag är delaktig i att utveckla kundupplevelsen genom user research och hjälper uppdragsgivaren med att identifiera behov. Jag samlar in användarinsikter som sedan omvandlas till kundbehov och affärsmöjligheter. 

DIGITAL STRATEGI

Jag sätter mig snabbt in och analyserar uppdragsgivarens verksamhet och processer för att sedan utveckla en digital strategi, d v s en handlingsplan för hur uppdragsgivaren ska jobba systematiskt för att nå digital framgång. Jag är med och hjälper uppdragsgivare att definiera mål och arbetar kontinuerligt för att nå dessa. 

OMVÄRLDSANALYS

Jag har alltid tentaklerna ute. Jag gillar att vara uppdaterad, vare sig det gäller  populärkultur, trender och sist men inte minst - ha koll på vad konkurrenterna gör. Omvärldsbevakning är därför både roligt och naturligt för mig och jag har förmågan att prioritera och förmedla det som är relevant till mina kollegor.


Jag förstår, bevakar och tittar närmare på samband, samt förutspår hur omvärlden förändras och hur adidas som varumärke kommer att påverkas av de förändrade förutsättningarna.

MARKNADSFÖRING 

Jag har strategiskt och operativt ansvar när jag arbetar med olika projekt. Jag stöttar övriga funktioner inom marknad och sälj för att utveckla kundresan. 


Jag kopplar ihop de analoga och digitala delarna i marknadsföringen så att helheten blir framgångsrik och kostnadseffektiv. Jag skriver strategiska marknadsplaner och projektleder marknadsevent. Jag producerar sälj- och annonsmaterial.

Jag behärskar all direkt kommunikation oberoende av kanal och har erfarenhet av att producera nyheter och information i form av webb, nyhetsbrev, pressreleaser och tryckt information. Jag tycker om att ha ett stort ansvar under hela processen – från idé till färdig trycksak, annons eller webbplats.

COPYWRITING

Jag hyser en stor kärlek till språket och till riktigt bra idéer. Jag sätter mig snabbt in i adidas verklighet och skriver texter till alla upptänkliga kanaler.

Jag har jobbat både strategiskt och operativt med en bredd av uppdrag och kanaler. Från koncept, workshops, kreativa kampanjer, budskapsplattformar, content till webbsidor, DR-utskick, annonser, sociala medier-inlägg och manus till filmer.

 

"Ayses största styrka är hennes lugn. Även i den mest pressade och omöjliga situationen har hon alltid nära till humorn. Hon är arbetsam, kunnig och driven. Detta i kombination med hennes lyhördhet, nyfikenhet och medkänsla gör henne till en grym kollega."

Alejandra L., grafisk formgivare

 
 

©2020 by Ayse Sungur. Proudly created with Wix.com.