HEJ IGEN CREUNA!

Jag älskar internet. För många kan det vara ett härligt ställe för knasiga memes, klipp med söta djur eller influencers som öppnar paket. För mig är nätet snarare en plats för fördjupning. Det finns galet mycket att nörda sig i där ute.


Att få lära mig saker som jag inte hade någon aning om och som jag inte ens räknade med att komma i kontakt med är min viktigaste drivkraft. Det förklarar också varför jag efter så många år i yrkeslivet valde att ta en paus för att bli vassare på digital marknadsföring. 

I februari-mars 2019 gjorde jag min praktik hos er som UX-strateg och gick ut Berghs i juni samma år.  Jag har idag en tidsbegränsad anställning som strateg på Kulturhuset Stadsteaterns marknadsavdelning där jag får vara med på en spännande förändringsresa som kommer att bli synlig under hösten 2020. Jag är alltid öppen för uppdrag som UX-strateg eller projektledare så länge det är hos er.

Ayşe Sungur

 

VAD KAN JAG ERBJUDA CREUNA?

DIGITAL PLANNING

Jag hittar tanken bakom idén. Med andra ord, jag söker efter insikter och inspirerar den kreativa processen så att kommunikationen gör sitt jobb. Jag säkerställer att processerna hålls samman ur ett helhetsperspektiv och att de ständigt utvecklas i riktning mot uppsatta mål och en föränderlig framtid.

USER RESEARCH

Jag är delaktig i att utveckla kundupplevelsen genom user research och bistår uppdragsgivaren med att identifiera behov. Jag samlar in användarinsikter som sedan omvandlas till kundbehov och affärsmöjligheter. 

DIGITAL STRATEGI

Jag sätter mig snabbt in och analyserar uppdragsgivarens verksamhet och processer för att sedan utveckla en digital strategi, d v s en handlingsplan för hur uppdragsgivaren ska jobba systematiskt för att nå digital framgång. Jag är med och hjälper uppdragsgivare att definiera mål och arbetar kontinuerligt för att nå dessa. 

OMVÄRLDSANALYS

Jag förstår, bevakar och tittar närmare på samband, samt förutspår hur omvärlden förändras och hur varumärket kommer att påverkas av de förändrade förutsättningarna.

MARKNADSFÖRING

Jag kopplar ihop de analoga och digitala delarna i marknadsföringen så att helheten blir framgångsrik och kostnadseffektiv.

COPYWRITING

Jag hyser en stor kärlek till språket och till riktigt bra idéer. Jag sätter mig snabbt in i varumärkets verklighet och skriver texter till alla upptänkliga kanaler.

 
 

©2020 by Ayse Sungur. Proudly created with Wix.com.