HEJ IGEN DOBERMAN!

Kul att ni hälsar på. Det har hänt en del sedan jag mejlade till er och länkade till denna undersida. 


Att få lära mig saker som jag inte hade någon aning om och som jag inte ens räknade med att komma i kontakt med är min viktigaste drivkraft. Det förklarar också varför jag efter många år i yrkeslivet valde att sätta mig vid skolbänken igen, denna gång för att plugga digital marknadsföring på Berghs. 

Och jag fortsätter att utmana mig själv. Idag är jag enhetschef på Kultur- och fritidsförvaltningen i Botkyrka. Ett tidsbegränsat uppdrag som ger mig möjligheten att lära mig mer om ledarskap och personalansvar. Innan dess arbetade jag som strateg på Kulturhuset Stadsteaterns marknadsavdelning. 

Jag är inte ute efter en viss titel. För mig är det betydligt viktigare att vara på rätt ställe. En arbetsplats där jag har lyxen att få jobba med smarta, inspirerande och roliga kollegor och kunder. Där jag får använda mig av min kärlek till storytelling, teknik och humor för att skapa kommunikation som når både hjärta och hjärna. Det är här ni på Doberman kommer in i bilden, för jag är säker på att vi kan göra många bra saker tillsammans.

Ayşe

 

VAD KAN JAG ERBJUDA DOBERMAN?

PLANNING

Jag samlar in insikter som omvandlas till kundbehov och affärsmöjligheter som gör skillnad för era kunder. Samtidigt inspirerar jag den kreativa processen så att kommunikationen gör sitt jobb. Med andra ord, jag hittar tanken bakom idén.


Jag säkerställer att processerna hålls samman ur ett helhetsperspektiv och att de ständigt utvecklas i riktning mot uppsatta mål och en föränderlig framtid.

STRATEGI

Jag är insatt i hur varumärke och affär samverkar. Jag är analytiskt och strategiskt lagd, med förståelse kring kundresor och olika mediers samverkan.


Jag sätter mig snabbt in och analyserar kundens verksamhet och processer för att sedan utveckla en strategi, d v s en handlingsplan, för hur vi ska jobba systematiskt för att nå analog och digital framgång. 

Med min kreatörsbakgrund är jag övertygad om att även kreativiteten måste bottna i en strategi för att bli framgångsrik. Idéer ska ha en grogrund att växa i och helst kunna utvecklas för framtiden.

OMVÄRLDSANALYS

Jag tycker att det är kul att hålla mig uppdaterad på trender, omvärldsanalys och vad konkurrenter gör. Omvärldsbevakning är därför naturligt för mig och jag har förmågan att prioritera och förmedla det som är relevant till mina kollegor och kunder.

Jag förstår, bevakar och tittar närmare på samband samt förutspår hur omvärlden förändras och hur landskapet för våra olika kunder kommer att påverkas av de förändrade förutsättningarna.

MARKNADSFÖRING

Jag har strategiskt och operativt ansvar när jag arbetar med olika projekt. Jag stöttar övriga funktioner inom marknad och sälj för att utveckla kundresan. 


Jag kopplar ihop de analoga och digitala delarna i marknadsföringen så att helheten blir framgångsrik och kostnadseffektiv.


Jag skriver strategiska marknadsplaner och projektleder marknadsevent. Jag producerar sälj- och annonsmaterial.

KOMMUNIKATION

Jag tar fram kommunikationsstrategier, kommunikations- och aktivitetsplaner samt ser till att informationen når berörda parter. Jag sätter verksamhetens strategier och mål i ett sammanhang och säkerställer en god kommunikation, såväl internt som externt. 

Jag behärskar all direkt kommunikation oberoende av kanal och har erfarenhet av att producera nyheter och information i form av webb, nyhetsbrev, pressreleaser och tryckt information. Jag tycker om att ha ett stort ansvar under hela processen – från idé till färdig trycksak, annons eller webbplats.

COPYWRITING

Jag hyser en stor kärlek till språket och till riktigt bra idéer. Jag sätter mig snabbt in i varumärkets verklighet och skriver texter till alla upptänkliga kanaler.

Jag har jobbat både strategiskt och operativt med en bredd av uppdrag och kanaler. Från koncept, workshops, kreativa kampanjer, budskapsplattformar, content till webbsidor, DR-utskick, annonser, sociala medier-inlägg och manus till filmer.

 

"Ayses största styrka är hennes lugn. Även i den mest pressade och omöjliga situationen har hon alltid nära till humorn. Hon är arbetsam, kunnig och driven. Detta i kombination med hennes lyhördhet, nyfikenhet och medkänsla gör henne till en grym kollega."

Alejandra L., grafisk formgivare

 
 

©2020 by Ayse Sungur. Proudly created with Wix.com.