ayse_sungur.jpg

HEJ KICKS!

Jag älskar internet. För många kan nätet vara ett härligt ställe för knasiga memes, klipp med söta djur eller vänners stories men för mig är det snarare en plats för fördjupning. Det finns galet mycket att nörda sig i där ute.


Att få lära mig saker som jag inte hade någon aning om och som jag inte ens räknade med att komma i kontakt med är min viktigaste drivkraft. Det förklarar också varför jag efter så många år i yrkeslivet valde att sätta mig vid skolbänken igen, denna gång för att plugga digital marknadsföring på Berghs. 

Men det är inte en viss titel jag är ute efter. För mig är det betydligt viktigare att vara på rätt ställe. En arbetsplats där jag har lyxen att få jobba med smarta, inspirerande och roliga kollegor och kunder. Där jag får använda mig av min kärlek till storytelling, teknik och humor för att skapa kommunikation som når både hjärta och hjärna. Det är här Kicks kommer in i bilden, för jag är säker på att vi kan ha väldigt kul tillsammans.

Ayşe

 

VAD KAN JAG ERBJUDA KICKS?

USER RESEARCH

Jag är delaktig i att utveckla kundupplevelsen genom user research och bistår uppdragsgivaren med att identifiera behov. Jag samlar in användarinsikter som sedan omvandlas till kundbehov och affärsmöjligheter. 

DIGITAL PLANNING

Jag hittar tanken bakom idén. Med andra ord, jag söker efter insikter och inspirerar den kreativa processen så att kommunikationen gör sitt jobb. Jag säkerställer att processerna hålls samman ur ett helhetsperspektiv och att de ständigt utvecklas i riktning mot uppsatta mål och en föränderlig framtid.

DIGITAL STRATEGI

Jag sätter mig snabbt in och analyserar uppdragsgivarens verksamhet och processer för att sedan utveckla en digital strategi, d v s en handlingsplan för hur uppdragsgivaren ska jobba systematiskt för att nå digital framgång. Jag är med och hjälper uppdragsgivare att definiera mål och arbetar kontinuerligt för att nå dessa. 

OMVÄRLDSANALYS

Jag förstår, bevakar och tittar närmare på samband, samt förutspår hur omvärlden förändras och hur varumärket kommer att påverkas av de förändrade förutsättningarna.

MARKNADSFÖRING

Jag kopplar ihop de analoga och digitala delarna i marknadsföringen så att helheten blir framgångsrik och kostnadseffektiv.

COPYWRITING

Jag hyser en stor kärlek till språket och till riktigt bra idéer. Jag sätter mig snabbt in i varumärkets verklighet och skriver texter till alla upptänkliga kanaler.

 
 

©2020 by Ayse Sungur. Proudly created with Wix.com.