top of page
  • Skribentens bildAyse Sungur

Årets praktikplats 2019: Creuna

Uppdaterat: 17 mars 2019


Foto: Ayse Sungur
Creuna kammade hem förstapriset.

I går var det min sista dag som UX-strateg på Creuna. Fyra innehållsrika veckor med konceptutveckling, innehållshierkier, omvärldsanalys, nördande i funktioner, grävande i siffror, måndagsfrukostar, fredagsgodis, ansiktsbehandlingar och bubblande samtal.

I en bransch där det delas ut alla möjliga priser kors och tvärs tycker jag att det allra viktigaste priset saknas, nämligen det som avslöjar hur en arbetsplats är PÅ RIKTIGT. Så jag bestämde mig för att instifta priset "Årets praktikplats". Jag tog mig också friheten att bedöma och dela ut priset. 😁


Pokalen överräckte jag till världens bästa handledare Nicole Kavander i samband med avskedslunchen. Där fick jag också möjlighet att tacka alla som jag har haft förmånen att följa under praktiken. Vilket härligt gäng! Jag saknar dem redan.

/A


Foto: Ayse Sungur

48 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page