top of page
  • Skribentens bildAyse Sungur

Det viktigaste priset

Uppdaterat: 29 aug. 2019


Print screen från resume.se

Jag hoppade till av förtjusning när jag surfade in på resume.se tidigare i dag och såg denna annons. Fackförbundet DIK har inlett ett samarbete med Regi och Resumé och instiftat ett nytt pris - Bästa arbetsgivare - med fokus på arbetsmiljö i byråbranschen. Priset kommer att delas ut för första gången på Årets Byrå-galan 2020. Äntligen! 🙏🏾


Som jag har väntat på ett liknande pris. Efter många år inom kommunikationsbranschen ligger den sociala arbetsmiljön högst på min checklista när jag söker nya uppdrag. Och jag är tack och lov inte ensam om att värdesätta arbetsmiljön.


Otrygga anställningar, ojämställdhet och gratisjobb är dessvärre fortfarande vanligt inom branschen. Vill du bli mer nedstämd? Läs DIKs rapport ”Vad är du beredd att offra?”. Är du ny inom branschen skulle jag verkligen rekommendera att du läser rapporten.


Ayşe

22 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page